30 Juli!


Kom nyss hem efter en trevlig kväll på jobbet! Har jobbat med skönheten Linda G, hon är verkligen en helt underbar människa :)

Idag kom paketet med Förhäxad (alla säsonger) och Ncis (säsong ett). Yes, nu har vi något att kolla på ikväll och många kvällar framöver. Jag älskar att krypa ner i sängen med mitt hjärta och kolla på avnitt efter avsitt av en riktigt bra serie!

På tisdag nästa vecka anländer våran efterlängtade LCD-Tv, åhh vad jag längtar! Igår var vi i stan och storhandlade med mamma. Köpte så mkt mat att vi knappt fick plats med allt i bilen. Så nu har vi mat för ca två månader framåt :) Min älskling köpte ett trådlöst tangentbord + mus. Vi ska koppla in en av de bärbara datorerna till tv:n så att vi kan surfa på den!



"Hittade ett ägg idag hos ödlorna som vi la i Fridas och Andreas äggkläckare, hoppas hoppas att det kläcks"

CDON:COM



Beställt lite nytt :)

Vattenfontän!



Den här snygga vattenfontänen fick Zeke av oss. Finns att köpa här!

LG




Nu har jag och mitt hjärta äntligen beställt en ny tv, det blev en LG 42" LCD-TV 42LD420. Att dömma av vad andra har skrivit i recensioner av tv:n så har den fått mkt bra betyg! Vi längtar så tills den dyker upp!

Annars idag har vi varit i Jönköping och shoppat. Det blev mest presenter till Zeke som fyller 2 år den 13 augusti. Han fick en present i förskott, en vattenfontän som han nu har druckit ur. (tur att han gillade den). Vi köpte även ett 16 G USB-minne, en radio, en keps, nätstrumpbyxor, en docka till Leja och mat till Aurora och Dante.

Sen har vi även varit en sväng med Frida, Andreas och Leja, spelat poker och nu om en stund ska vi krypa ner och kolla på film, mys!


Jag älskar min Gabriel, han är den finaste som finns!

20 Juli!


Nu ska vi snart spela poker på partypoker.com! Poker är bland det roligaste spelet som finns och igår när vi spelade kom vi på plats 62 av ca 6200 spelare. Inte illa!

Ikväll har jag jobbat, underbart! Jag tror inte det finns någon människa i hela världen som älskar sitt arbete mer än vad jag gör! Det är bäst och jag är så glad att jag läste till undersköterska och hade min praktik just där.

Min semester:
  • Vi var på bio med Malin och Mattias och såg filmen "eclipse" som är tredje filmen av twilight sagan. Den var helt underbar och får i betyg 8.5/10
  • Vi tog ett tripp till Ullared med mamma! Jag älskar att åka till Ullared och man hittar alltid massvis med fina grejer!
  • Helgen spenderade vi i Gränna hos min mormor och morfar! Det blev en hel del vin och cider men det hör ju semestern till :) En av dagarna åkte vi in till Jkpg med mamma och shoppade pga det dåliga vädret. Jag köpte ett flugfiskespö till Gabriel i 2:års pressent (i söndags hade vi varit tillsammans i två år, bästa två åren i mitt liv). Av mitt hjärta fick jag ett set med ett rosa spets nattlinne och trosa + att jag fick ett jättefint halsband. Vi åt god mat på olika resturanger och kikade i butiker! Det bästa av allt var nog att vakna upp och få god serverad frukost av min världsgulliga mormor!
  • Vi umgicks även självklart med världens bästa Frida och Andreas. Vi spelade spelet hjärnsläpp och jag vann :) Sen spelade vi lika par leka bäst 3 ggr. Vi vann en av de gångerna! Båda de spelen är mkt roliga.
Igår kollade vi på en knasig film som hette "allt om min buske" och den får i betyg 7/10. Den var så konstig att den blev underhållande!

19 Juli!


Nu ska jag åka till jobbet efter nio dagars underbar ledighet!

Grill/party kväll!




Igår var vi hemma hos våra underbara grannar/bästa vänner Frida och Andreas på grillparty. Vi drack och åt gott och sedan spelade vi kubb. Det var tjejerna mot killarna och tuvärr blev det förlust för våran del! Vi hade en jätterolig kväll som jag hoppas att vi kan göra om snart igen men då ska jag dricka betydligt mindre för idag har jag mått extremt dåligt i princip hela dagen, ingen höjdare.

I förrgår var vi hos Malin och Mattias och drack vin och spelade poker,  jag vann :) Jippiiii!

Idag har vi mestadels tagit det lugnt och legat och mys i soffan framför filmen "love happens" som i betyg får 3/10. Ingen höjdar film direkt! Vi har även införskaffat oss en golvfläkt idag för det har ju varit bedrövligt varmt, fläkten är helt underbar :)

ellos.se




Utökade min order från ellos med en tröja, leggins, solbrillor och tre sällskapsspel, jag är riktigt sugen på att spela "lika par leka bäst" det är nog ett riktigt toppenspel!

Nytt!


Klickat hem lite nytt från ellos.se: 2 st Esprit tunikor

Och från halens.se: joggingdress

8 Juli!


Idag har jag jobbat, vilat, varit en sväng hos Frida, Andreas och Leja! Om en stund ska jag och mitt hjärta laga kvällsmat och efter det blir det mumsig kladdkaka med glass :) Imorgon är det sista dagen på jobbet innan semestern som består av 9 dagar! 

Nästa vecka ska jag, Gabriel och mamma åka till Ullared, jippi! Då ska jag kolla om jag hittar några snygga tavlor till gästrummet som Gabriel har varit så duktig och målat. Han hade burit in sängen, bäddat och hängt upp gardiner. Han hade även dammsugit, tvättat och diskat! Det är lycka att komma hem och se att så mkt är fixat :)

Min prins är bäst i världen!
"Love to you from me"

Farsan!




Igår såg jag, min älskling, Frida och Andreas filmen "Farsan" och den var helt underbar och riktigt riktigt rolig! Den rekommenderar jag starkt till er som inte har sett den! Betyg 9/10

New pic!


29/6-2010 Näs med Linda m. familj!


1/7-2010 Lekparken med underbara Frida och Leja!


Mitt hjärta som jag älskar mest av allt!



7/1-2010 Utekväll i Jönköping med mina underbara arbetskamrater!