Today!


Idag släpps det nya avsnittet (nummer tre) av världens bästa serie "The Vampire Diaries" Yes yes yes! Vi har redan kollat på avsnitt ett och två som hade släppts för några dagar sedan, och de var helt underbara!


Hm!


Ny beställning som är påväg hem till mig :)

Valet!


Shit vad det skrivs om valet idag på både fb och i blogg världen. Det komiska är att ingen verkar vara nöjd med resultatet men det är ju inte så konstigt eftersom flera miljoner har röstat. Så självfallet är det ju inte direkt så att man räknade med att ens eget parti skulle vinna! Men tydligen verkade alla andra göra det?

Och som vissa skriver på fb "om du har röstat på "detta partiet" ta bort mig från din sida och om du inte har röstat på "detta partiet" ta bort mig från din sida. Ur-löjligt!

I ett demokratiskt land ska alla som får rösta självklart välja att rösta på vilket parti de vill. Jag struntar om mina vänner inte har röstat på samma parti som jag, det är upp till dem själva och jag gillar dem lika mkt ändå!






Tjingeling!

19 September!


Är nyss hemkommen från mitt underbara jobb. Snart ska jag, Frida och Leja ta en promenad i skogen. Efter det blir det att åka och rösta på ett parti som börjar på bokstaven "s". Och iväll blir det söndagsmys i soffan med mina hjärtan framför en av världens bästa serie "Navy NCIS" Vilken toppen söndag!

Och sen ska vi självklart titta på valet på tv:n!

Julgardiner!


Jag blev så förtjust i dessa underbara panelgardiner fån jotex, måste ha!

Wow!


Vem har just beställt världens snyggaste höstjacka? = Jag! :)


Sovrummet!


Vårat nya supersnygga överkast från Jotex!

Promenad 9/9 2010


Promenad i skogen med mina favvotjejer Frida och Leja :)

Vill ha!



Matbord 1095:- (IKEA)
Stolar 799:-/st (IKEA)

Kommande köp :)

Hm.se





Jag loggade in på hm:s hemsida för någon dag sedan och vad fick jag väl då se, två jättesnygga jackor som jag blev förälskad i. Den ena är en höstjacka och kostar 399:- och den andra är en fodrad vinterjacka och kostar 599:-. Köpte även en väska, ett par solglasögon och ett par vanliga glasögon med svarta bågar och plastglas.

De anländer någon dag i nästa vecka, åhh vad jag längtar!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min andra hälft "som är den bästa som finns" och kolla på några avsnitt av Navy NCIS, vi har blivit helt som besatta av denna underbara serie.

I övrigt jobbar jag och står i, därför jag ej hinner med och skriva så mkt! Jag har fått dagturer för en tjej  som bara ska jobba kvällar och helger fram tills i slutet av november + extra tider kvällar och helger. Så snart hoppas jag på att få en tjänst, det skulle vara pricken över i:et i mitt redan så perfekta liv :)