Love!


Me!


Vanja!


Morgondagens planering!


- Gå ner till systemet och köpa vin
- Kopiera mina betyg på infocenter
- Handla mat med min älskling, Frida & Andreas till nyårsaftonskväll
- Ha myskväll och dricka vin med underbara Ann
- Myspysa med min älskling, Kosmos, Zeke och lilla Vanja <3

29 December!


Idag lagade jag till julmaten som jag fick av mormor bestående av revbensspjäll, svampsås och potatis. Det är verkligen bland det godaste som finns :) Efter maten gick vi ut en sväng på baksidan med Zeke och Vanja. Zeke lufsade runt i snön men Vanja var lite reserverad och tyckte det var läskigt. Våran granne kom ut och hälsade och tittade på gullungarna, hon tycke att de var jättesöta. Och ja, det är de verkligen våra små älsklingar! De är verkligen helt UNDERBARA (och självklart menar jag Kosmos då också).

Ikväll har jag jobbat med Henrietta och Marianne, hon är verkligen superbra! Vi har haft en mkt trevlig och mysig kväll på jobbet! Jag älskar att arbeta där och alla är så snälla, goá och underbara.

När jag kom hem stod mitt hjärta och lagade tacos till oss, Gabriel är verkligen allt jag någonsin har önskat mig! Han förgyller mina dagar med kärlek och glädje, han är bäst och jag är verkligen världens lyckligaste tjej <3

Smycken!


Smycken som jag ska beställa inom kort:

PhotoFunia!


Kvällen!


Nu ikväll har jag tagit hand om "ett berg" med disk efter att ha haft besök i eftermiddags. Sen har vi plockat ner lite köksgrejer och alla dvd filmerna i kartonger, skönt att inte ha allt kvar sen eftersom flytten nu börjar närma sig. Beställde även hem de sista böckerna som jag behöver till min utbildning som börjar nu i januari!

Nu har vi duschat och snart ska vi krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av two and a half men, how i met your mother och tre kronor :)

Imorgon ska jag jobba 16.00-21.30 med underbara Camilla. Hon är verkligen en av dem jag tycker allra bäst om för hon är alltid så underbar, glad och söt!

Frisör grejer!



Nu har jag varit inne och kikat på lite frisör grejer som jag ska beställa. Jag ska köpa ett snyggt förkläde, en cape till mina kunder, tre sax/kam set (rosa, svart och silver), klämmor och en frisörväska att hänga runt midjan och förvara allt i.

27 December!


Mamma och Jag

Mormor

Pappa och Gabriel

Gabriel, Jag och Pappa

Mamma och Jag

Mormor

Gabriel, Jag och Pappa

Mamma

Pappa före klippning

Pappa efter klippning


Idag har vi firat jul här hemma hos oss med mamma, pappa och mormor. Vi åt räksmörgås, fikade och delade ut paket. Till mamma och pappa hade vi köpt säsong 4 av two and a half men och till mormor och morfar hade vi köpt tygtomtar. Av mamma och pappa fick Kosmos, Zeke och Vanja fick varsin matskål med texten: Princess till Vanja och Prince till grabbarna + att de fick en leopardfärgad transportbur som var superdupersnygg! Vi fick pengar av mormor och morfar + en chokladask och av mamma och pappa fick vi pengar, en matta med kinatecken, ett överkast med kina tecken, två afrikanska statyer, två afrikanska ljuslycktor, en borrmaskin + skruvset, ett blått skärbräda med en fisk på, ett rött skärbräda med en köttbit på och en chokladask! Jag är supernöjd med allt :) Mormor hade även med sig revbenspjäll, svampsås och biffar till oss eftersom vi inte firade julafton hemma hos henne och missade den goda maten, det ska bli riktigt smarrigt för det är bland det bästa som finns :)

Sedan klippte jag pappa och resultatet blev mkt lyckat som alltid! En vacker dag ska jag bli frisör och det kommer jag att trivas ypperligt med!

En del av julklapparna:


Det var en jättemysig dag för jag har världens bästa släktingar!
Kom gärna hit snart igen och ta då även med morfar :) Love!

Julafton!




Jag jobbade först 07.00-14.00 med Henrietta och underbara Camilla. Det kom tomtar och sjöng och delade ut godis och pepparkakor. Sen åt vi julmat, fikade och hade det mysigt. Efter jobbet åkte jag och min älskling upp till Kjell, Susanne, Louice och där var även Gabriels mormor Gun och morfar Ingemar. Vi åt god julmat (igen för min del) och sen hade vi paket utdelning. Vi fick pengar, tre olika handuksset, bestick, ett jättestort skärbräda (så nästa födelsedag blir det att göra egen smörgåstårta), påslakanset med hjärtan, armband som Louice hade gjort som var jättesöta, 3 chokladaskar, ett ljus som ändrar färg och sen fick jag en superfin sockerskål med en katt på av Ingemar och Gun :)

När vi kom hem på kvällen var jag jättetrött. Somnade vid halv tolv och det är inte likt mig för vi brukar vara vakna till ca tre på natten!

Idag har jag också jobbat (12-19) Imorgon jobbar jag (7-17). Men på söndag är jag ledig och då ska vi fira jul med mamma, pappa och mormor. Det ska bli myspys!

Tacos/Bingolotto!




Tuvärr ingen vinst ännu!

23 December!


Clementiner

Julskinka

Julklapp: Mössa + Halsduk

Nytt från HM

Ny / Gammal - Snygg / Söt


Idag har jag jobbat 07.00-16.00 och efter det åkte jag och min underbara prins upp till tjejen jag är kontaktperson åt och hennes familj. Vi lämnade över en julklapp till henne bestående av en rosa väska och ett gulligt rosa halsband med en änglaberlock. Sedan bjöds vi på glögg (starkglögg - usch vad starkt det var) och sen fick vi julklappar bestående av en mössa och en halsduk och Gabriel fick ett par vantar, allt var jättefint!

Idag hämtade jag även ut mitt paket från HM bestående av: en necessär, body lotion, en pinsette, två bruna ögonbrynsfärger, en svart/glittrig ögonskugga, en brun/glittrig ögonskugga, nagelset, mascara, eyeliner och ögonskuggsborstar + en marinblå/vit randig tröja (se bild nr:3).

Nu ikväll har min prins har lagat en julskinka och nu har han satt igång med tacosen som vi ska mumsa på ikväll, han är bäst! Jag är världens lyckligaste och Gabriel är min själsfrände! Varje dag med dig är underbar <3 Nu ska vi spela bingolotto och hoppas på att vinna miljoner :)

22 December!


Igår var en underbar dag : först var Linda och Liam här, vi fikade och pratade och Liam busade med Zeke och Vanja. Imorgon ska vi vara barnvakt till Liam och det ska bli jätteskoj. Sen på kvällen var vi uppe hos Frida och Andreas. Vi drack vin, cider och öl och hade det skiitskoj! Och sen kollade vi även på Anna Anka firar jul och det var ett riktigt bra program för en mer blåst brud finns nog inte! Jag älskar att vara med er Frida & Andreas, bästa vännerna man kan ha :)

Idag har vi betalat räkningar, lagat god mat och sen har vi startat ett projekt! Men vad, det är hemligt än så länge tills vi har kommit igång :) Men det kommer att bli mer än bäst!

Jag = Undersköterska!




Idag har jag haft skolavslutning i Habo, så nu är jag äntligen undersköterska (fast jag har en praktik på fem veckor kvar till våren). Vi bjöds på smörgåstårta, fick tillbaka arbeten och betyg. Efter det gick några av oss i klassen och fikade på brilijanten och det var jättemysigt! Det är verkligen skönt att slippa vissa idioter i klassen men självklart kommer jag att sakna vissa också d.v.s Sandra, Sofia, Sofia H-D och Carina, det är verkligen helt underbara tjejer! Vi ska träffas efter jul någongång och hitta på nåt kul! När jag kom hem från skolan gick jag in och beställde min undersköterskebrosch (den på bilden), två namnskyltar i rosa/vitt och en jobb-jeansklänning.