Hänt sen sist!


Midsommardagen:


Midsommardagen började med att jag jobbade 07.00-17.00 med min härliga arbetskamrat Linda.B som jag tycker jättemkt om! På kvällen gick jag och min älskling hem till Malin och hennes kille och drack cider/vin och spelade det svåra och kluriga spelet "Tp" och gissa vad? Jag vann :) Jag är verkligen riktigt smart! Sedan gick vi hem till oss och spelade poker men klockan blev tillslut så mkt att vi gav upp för kvällen och bestämmde oss för att spela en annan dag ist. Poker är verkligen ett riktigt roligt spel! En helt underbar midsommardag var det!

I söndags jobbade jag också och sen på kvällen tog vi det bara lugnt eftersom jag inte slutade förrens halv tio.

Igår var jag ledig och då började vi dagen med att sitta ute och sola på baksidan, mysigt! På kvällen bar det av till Sandhem för bilbingo med min älskling och hans goá mormor och morfar :) Det blev tuvärr ingen vinst denna måndagen heller, men nästa vecka kanske!

Midsommar!


Dagen började med att jag och mitt hjärta fikade i trädgården på baksidan i solskenet, underbart. Nu ikväll har jag haft det trevligt och mysigt på jobbet med Linda B mfl. När jag kom hem hade min älskling lagat kyckling kebab som vi smaskade i oss, han är en riktig mästerkock han :)

Glad midsommar alla mina vänner!

21 Juni!


Idag har det varit full rulle hela dagen och nu känner jag mig helt slut! Dagen började med jobb 07.00-13.00 och sen efter det skyndade jag mig hem och bytte om för att hämta tjejen jag är kontaktperson åt. Sen var vi en sväng hos våra underbara grannar och tjötade, busade med Leja och kikade på deras nykläckta bäbis-geckosar!

Nu ikväll har vi varit på bilbingo i Sandhem med Malin och hennes kille! Blev tuvärr ingen vinst men bättre lycka nästa gång liksom! Roligt var det iaf :)

Igår var min fina mamma och hälsade på oss. Vi var och åt på kalles, handlade mat, fikade och sen hjälpte hon mig att organisera om lite i köket! Nästa gång ska vi åka till Gränna när mamma och pappa är själva hemma!

Kommande planer inför sommarens lediga dar:
  • 10 juli - Björn Rosenström konsert i Munkedal
  • 16-18 juli - Helsingborg med mitt hjärta
  • Reptilmässa
  • Åka till Gränna
  • Tälta/grilla/bada i näs

18 Juni!


Nu blir det storstädning och rensning av vardagsrummet och resten av nerevåningen. Det är faktiskt ganska skoj att städa men det är jag väl kanske ensam om att tycka! Gabriel rensar förrådet på framsidan och sen är det bara övervåningen kvar men det får bli en annan dag!

Nyss kollade vi på hela serien av "dårfinkar och dönickar" och det är ju verkligen en super söt serie! *Nostalgi* Betyg 7/10!

Dagens väder ser opålitligt ut så vi skippar badet idag, hoppas att det blir bättre tills på onsdag nästa vecka då jag är ledig!

17 Juni!


Bilder från 16/6 Hökensås


Igår (16/6) var jag och mitt hjärta i Hökensås. Vädret var helt underbart men någon fisk blev det ikke. Vi kom dit vid ca 10.00 och gav upp omkring 18.00. Vädret var fortfarande lysande så vi tog en tripp till Tidaholm och väl där åt vi på kinaresturant och gick i butiker :) Det är verkligen en supermysig stad och om vi någon gång i framtiden funderar på att flytta blir det nog isf Tidaholm eller Skövde (som har allt i butiksväg). När vi kom hem gick vi till Frida och kollade på en film som vi beställde för några dagar sedan. Filmen vi såg var "tjejen som föll överbord" och den är ju helt underbar. Jag har som barn sett den ett flertal ggr! Betyg 8,5/10

Idag har jag varit i Jkpg med mamma. Vi var och kikade runt i butiker och dagens bästa köp var 6 st supergulliga rosa muggar! Mkt trevligt!

Ikväll har jag varit hos Frida darling och vi satt och kikade runt på leopardgeckosar, vem vet snart kanske det blir att man köper en till liten sötnos :)

Nu ska jag och mitt hjärta dricka lite kaffe och imorgon om vädret tillåter ska vi åka och bada och ha picknick, loveli! Du & Ja föralltid honey <3

15 Juni!


Dagen började med migrän så det blev ingen terminsavslutning för min del, tråkigt eftersom jag verkligen hade sett fram emot vårat lilla knytkalas med klassen :( Men Angelika och jag ska iaf träffas och ta en krogrunda i Skövde nångång nu i sommar och förhoppningsvis har hon även fått en lägenhet där då också!

Senare på dagen mådde jag bättre så jag och mitt hjärta lyxade till det med att gå på resturang. Jag tog en plankstek och den var helt underbar!

Vi åkte sedan ner till apoteket och köpte avmaskningsmedel till våra underbaringar <3. Vi tänkte att det är ju bra att avmaska dem 1 ggr per år iaf. Zeke var cool lugn. Men Vanja och Kosmos blev helt tokiga och spottade ut dem ett antal ggr men nu är det äntligen avklarat iaf!

Ikväll har jag haft en mysig tjejkväll med min bästistjej Frida. Vi kollade på en tjejfilm som hette "dumpa honom" Betyg 3/10 och sen käkade vi glass/godis och drack pepsi! Jag älskar dig underbara Frida!

Nu ska jag och mitt hjärta krypa ner i sängen och kolla på film och äta vattenmelon! Imorgon bitti ska vi åka till Hökensås, hoppas på mkt fisk :) Det ska bli riktigt roligt med en liten roadtrip med världens bästa! Gabriel - Du är ALLT jag någonsin drömt om <3 Jag älskar dig mest av allt!




(Det är konstigt att endel kan vara så trögfattade, lämna oss ifred förhelvete! Vi vill absolut inte ha något med dig/er att göra precis som Gabriel skrev i brevet på facebook för ett bra tag sedan. Ska det vara så svårt att förstå?)

13 Juni!



(Bilden är tagen i Stråken 2009)

Nu har jag läst om "salutogent förhållningssätt" som jag ska skriva en recension om tills på tisdag, mkt intressant.

Ikväll har jag jobbat med underbara Ulla, det är en person som jag bara älskade från första stund jag träffade henne. Hon är verkligen jätte duktig, och en riktig förebild! Imorgon ska jag på brandövning på jobbet och sedan ska jag jobba kväll 16-21.30.

  • Tisdagen består av att åka till skolan för sista gången denna terminen
  • Onsdagen består av att åka till Hökensås och fiska/fika med mitt hjärta (om vädret tillåter)
  • Torsdagen består av att träffa morsan i Jkpg för shopping
  • Lördagen består av att jobba 7-17

Nu ska jag snart krypa till kojs! Tjingeling!

8 Juni!


Idag har jag varit i skolan näst sista ggr innan terminsavslutningen, det här halvåret har verkligen gått jättefort. Det är "tungt" i skolan men mest av allt är det mkt intressant! Nästa vecka för att fira att vi har sommarlov ska vi ha knytkalas i någon mysig park :) Tänk att om nästan exakt ett år får jag titeln - Demensundersköterska! Det kommer att bli underbart!

Igår tog jag och mitt hjärtegull mopeden in till Jkpg. Vi var först på eko och där köpte jag en jättesnygg vit staty. Sen var vi på lidl och köpte två afrikanska masker, skitgrymma. Gabriel köpte två t-shirt´s, en tröja och ett dusch-munstycke och sist men inte minst köpte jag tre supergulliga krukor med roser på. Vi svängde även förbi a6 och träffade morsan och tog en fika!

Jag gjorde ett extremt misslyckat försök att bli blond, haha det blev blond/gul/orange. Nu för en stund sen rättade jag till mitt misstag och färgade det i brun mahognykoppar. Det blev nice :)

För någon dag sen var jag, Gabriel, Frida, Andreas och Leja i näs. Jag och Gabriel tog vårat första dopp för i år. Det var den underbaraste dagen på hela året, skolen sken/stekte och det var underbart i vattnet och fikat vi hade med oss smakade ljuvligt + att vi hade det bästa sällskapet man kunde önska sig!


Nu ska jag gå och mysa med Gabriel som är den bästa som finns! Om exakt en månad och 10 dagar har vi varit ihop 2 år! Den bästa tiden i mitt liv!

Hänt sen sist!


Vanjas och Kosmos födelsedagspresent!

Promenix med bästiga Frida & Hera!

Mamma in Mullsjö!

Me!

Tripp till Jönköping!

Tripp till Tidaholm med Mallan!


Det är mina ny tagna bilder det! Ikväll har jag jobbat + att jag jobbar fredag, lördag och söndag! Det är underbart! Och när jag inte jobbar umgås jag med mitt hjärta, våra charmtroll och våra bästisar Frida och Andreas m.fam!

Snart kommer deklarationspengarna och det ska bli riktigt riktigt gött. Då ska vi köpa en ny cylinder till racern, två vita snygga garderober, en tavla + klocka med Marilyn Monroe och sen ska vi spara lite till semester som förhoppningsvis bär av till underbara Helsingborg!

Over and out!