Baywatch!




Igår kväll/natt kollade vi färdigt på säsong ett av baywatch! Men vad kom på posten idag? Jo, nämligen säsong två och tre som jag skickade efter för någon dag sen :)

Symaskin!




Gabriels mormor och morfar har rensat sitt förråd och då upptäckte de att de hade två symaskiner. De frågade oss om vi ville ha det ena och självklart ville vi det. Vi har nyligen pratat om köpa en symaskin, så det var tur att vi väntade med det! Gabriel sydde ihop ett par byxor som hade gått sönder och symaskinen fungerar riktigt bra! Imorgon ska jag sy upp alla panelgardiner som är för långa!

Ikväll har vi varit uppe hos Frida och Andreas och fikat och tittat på deras söta lilla Leja! Hon var verkligen supersöt och jätteliten! Det var jättekul som vanligt att träffa er :)

20 September!


I fredags var jag och Malin och promenerade runt sjön, det var trevligt och ett plus var även att det var superfint väder ute. Sedan åkte jag och min älskling och käkade middag på "Vip". På kvällen åkte vi upp till Malin och festade och spelade kubb. Det var jag och Gabriel mot Malin och Jenny. Och ja, vi förlorade! Kvällen var iaf supernajs :)

Igår fyllde Gabriels morfar år. Vi åkte ner till systemet och köpte en vinfaska och en vodka flaska som vi åkte upp och lämnade och sen bjöd de på tårta :) Efter det var vi ute vid gruveredssvallen och kollade på fotboll. Tv-laget mot ett lag från Mullsjö. Vi kollade på halva matchen och sedan åkte vi ut och åt en macka på "Vip". På kvällen var vi på björkhaga hotel och åt buffe, dansade, drack och hade det jättekul :)

Ikväll är det "Ensam mamma söker" åhh vad bra det är! Nu lagar min underbara älskling äppelpaj m. vaniljsås som vi snart ska äta. Han är bäst! Och det luktar ljuvligt :)

Dagens köp!


- En pläd till mig och en pläd till Gabriel
- En spikmatta, som jag tror kommer att vara jättebra!
- Baywatch säsong 1
- Prasselbollar till bäbisarna

Nu är jag jättetrött för inatt har jag bara sovit ca 5 timmar, sen vid sju började jag jobba. Efter jobbet åkte vi direkt till stan och var inte hemma förrens åtta. Vid åtta kröp vi ner i soffan med våra nya plädar och kollade på idol och sedan kollade vi på lyxfällan. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av baywatch, det är ju så himla bra.

Har haft det jätte mysigt i stan med min älskling som vanligt, älskar dig mest av allt! Tack för spikmattan :)

Over and out!

16 September!


Idag när jag loggade in på min swedbank upptäckte jag något mkt positivt. Jag hade fått in 3700:- De måste ha räknat fel på förra månadens utbetalning. Jippi! I eftermiddags ringde de från björkgåren och frågade om jag ville jobba imrogon 07.00-15.00 och självklart ville jag det. Ska jobba med Ann så det blir helt klart skoj :) Hon är underbart gó och snäll. Efter jobbet ska jag och min älskling åka in till Jönköping och shoppa :) Jag längtar redan!

Nu är det bäst att jag går och lägger mig för nu ska jag upp om exakt sex timmar men det känns så tomt här inne i sovrummet för Gabriel skulle vara uppe och plugga hela natten och bäbisarna är där ute i köket med honom :( Det låter kanske konstigt men jag saknar honom jättemycket fast jag vet att han sitter där ute. Jag är verkligen världens lyckligaste tjej. Gabriel är det bästa som någonsin har hänt mig och jag älskar honom till max.!


Världens bästa älskling, dvs min!

10 September!


Jaha då var man smittad av sin underbara pojkvän. Jag har ont i halsen, förkyld och känner mig jättevarm så jag har förmodligen feber också. Hela dagen har jag spenderat framför tv:n. Nu börjar jag känna mig en aning uttråkad!

9 September!


Idag har vi bara tagit det lugnt och slappat framför tv:n med tanke på att Gabriel hade feber igår. Men idag mår han lite bättre älsklingen min. Febern är borta men han har fortfarande ont i halsen och snorar, min lilla stackare! Men sen hörde vi glassbilden och bestämde oss för att åka och leta på den och herregud vad vi jagade den, haha det var skitkul. Vi köpte sandwich, smaskigt! Sen gjorde min älskling kycklingkebab till kvällsmat och det var underbart gott. Jag har världens bästa pojkvän! Han är bra på allt, omtänksam, smart, snygg, gullig, söt, grymt sexig och helt enkelt världens bästa ;)

Madeleine HJÄRTA Gabriel!

8 September!


I söndags hade vi besök av Gabriels moster med familj och det var trevligt som vanligt :) Vi ska förmodligen åka dit i oktober och stanna över natt!

Igår tog jag och Sandra en sväng till skolan, alltid kul att träffa henne! När jag kom hem igen la jag mig och kollade på "Våra bästa år" det var riktigt längesen jag såg det men det var fortfarande lika spännande och bra. Undertiden lagade min älskling kycklingwok och det var underbart gott, det bästa av allt var att det blev fyra matlåder också så jag kan äta det idag med :)

Inatt/idag på morgonen fick min älskling feber, 39.5 :( Stackarn! Så idag ska jag pyssla om honom och laga någon god soppa eftersom han har ont i halsen och är förkyld också. Jag har varit på apoteket och handlat nässpray åt honom iallafall och nu ligger han här jämte mig och sover. Han är så fin min underbaring <3

4 September!


Igår var jag och min underbara älskling på Adelövs marknad. Vi tog tåget ifrån Mullsjö vid 09.40 och sedan var vi i Adelöv ca 12.00. Det var mycket mycket folk när vi kom dit och vädret var hyfsat bra. Vi gick väl igenom marknadsstånden ca 2 ggr och sedan började det ösregna. Eftersom vi inte var klädda för regnväder hade vi tänkt att åka hem men fick vänta ytterligare 45 minuter på bussen! Men det var iallafall jättemysigt att gå runt på marknaden och hålla Gabriel i handen, min bara min världens underbaraste pojkvän :)

Vi köpte två gröna keramik skålar till Kosmos & Zeke. Vi hittade inte direkt något speciellt som vi ville köpa till oss.

Idag på förmiddagen var Frida och Andreas här och fikade. Det var jättekul, trivs verkligen i erat sällskap :) Sedan spelade vi 4 Mario på datorn. Det är kul men man kan ju bli helt galen ibland när det går dåligt om och om igen, haha!

*Lycklig*


"Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge"