Terrariet!


Aurora!


Vi är verkligen supernöjda med våra små krabater. Aurora är mkt livlig och nyfiken och det är verkligen jätteroligt att sitta och kika när hon springer runt medans Dante mest ligger gömd i ett hörn bakom berget, han ömsar så det är väl antagligten därför han bara ligger och drar sig hela dagarna.

Bänken som terrariet står på har min underbara älskling målat och sågat ut en perfekt skiva till, vilken händig man jag har! Idag har han även städat i princip hela lägenheten och åhh så lycklig man blir när man kommer hem och det är skinande rent! Jag är världens lyckligaste!

Vanja har börjat skrika igen lite från och till, det ekar i hela huset! Gaah!

Nya tillskotten!


Honan Aurora!


Igår köpte vi två leopard geckos. Honan heter Aurora och är en Striped Rainwater x Raining Red Stripe och hanen heter Dante och är en Striped Rainwater x Raining Red Stripe.

(fler bilder kommer senare)

Leopard Gecko



Leopard Gecko!


Om ca en halvtimma ska jag, älsklingen, Frida, Andereas och Leja åka och kolla på leopardgeckos hos en tjej i Mullsjö. Det ska bli så himla spännande och när jag och Gabriel har köpt ett terrarium ska vi köpa en liten ödla :)

14 Februari!


Idag började jag och My love dagen med att ta en promenad ner till ica och tillbaka. Sedan gjorde vi smarriga frasvåfflor med grädde och sylt som vi smaskade i oss!

I eftermiddags var tjejen jag är kontaktperson åt och hennes mamma här och kollade på vårat nya place och sen efter det fikade vi.

Nu ikväll har jag varit ute på promenad med Frida gumman och Hera. Promenaden tog ca 45 min och det var riktigt skönt och uppfriskande!

Nu ska jag snart klippa älsklingens hår, bild på det kommer senare!

Jag beställde några GI-kokböcker som ska anlända om någon dag, då jäklar ska här lagas nyttig och god mat!

My everything!



Jag älskar dig hjärtat mitt <3

Alla hjärtans dag!


Mitt hjärta!

(STÄMMER - OCH DET FÅR JAG UPPLEVA VARJE DAG MED MITT HJÄRTA GABRIEL)

 

Min älskade Gabriel!

Du gör mig till världens lyckligaste tjej. Du är en dröm som blev sann och varje dag med dig är bäst.

Du är min själsfrände och bästa vän och jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Massa kyssar och kärlek till dig från mig!

12 Februari!


Idag vaknade jag vid 09.05, låg kvar i sängen och myste med underbara Zekeplutt i en kvart (min gosis). Sedan gick jag ner och gav bäbisarna mat, satte igång diskmaskinen och diskade lite förhand, fryste ner tuppakakan som jag och My love gjorde i förrgår, tvättade två maskiner + hängde upp. Sen gick jag ner till stationen och mötte Frida gumman och så tog vi sällskap hem igen. Sedan kollade jag, My love, Frida och Andreas på tre avsnitt av "Heja Björn". Vi såg tre avsnitt igår också och det är verkligen så jäkla bra!

Idag är det trejde dagen med naturdieten, allt i pulverform som man blandar med vatten spyr jag nästan av (det smakar vidrigt) och det kommer jag enbart äta 1 ggr per dag och då till frukost. Men smoothiesarna är mkt goda som tur är!

I eftermiddags var Gabriels mormor och morfar här på besök (Det är alltid lika trevligt att vara med dem för de är så snälla och goá) De tittade på vårat nya place och sen så fikade vi med tuppakaka och kaffe (jag tog en kiwi ist för kaka). Vi fick även en söt blomgrupp och en chokladask, lyckos Gabriel som får äta upp hela asken själv!

Nu ikväll har jag diskat kattlådorna och sen har vi klippt klorna och borstat alla tre små charmtrollen så nu är de så lena och fina men de var de innan också förstås. Våra sötnosar är bäst, LOVE <3

Nu ska jag gå och myspysa med min anda hälft som är den underbaraste som finns!

Sovrummet!




Jag bara ÄLSKAR vårat nya överkast, det är snyggare än snyggast!

Förra veckan - 5 Februari!



Den 5 februari, alltså i torsdags förra veckan så var Frida, Andreas och Leja här och fikade. Det var supermysigt, vi har nästan träffat dem varenda dag sen vi flyttade hit :) Dem är verkligen underbara, roliga och vi har så mycket gemensamt!

Sen på kvällen kom Micke och Vicky hit, det var verkligen längesen man såg dem. Vi drack vin och käkade popcorn och snackade. Det var en trevlig kväll och nu framöver ska Vicky bjuda oss på lax och coscos (jag är mkt skeptisk till coscos för när jag åt det senast så hamnade det i soporna så äckligt var det, haha). Men Vicky är en tjej som älskar att laga mat så hennes coscos är förmodligen mkt godare än den som vi köpte! (Hör av er när ni vill hitta på nåt framöver).

9 Februari!


Idag har jag varit i skolan och det vi pratar om och lär oss är mkt intressant. Det blir väldigt långa dagar eftersom det är en bit att åka (men det är det verkligen värt). Idag har vi pratat om Gerontologi (läran om det friska åldrandet) och sen har vi fått reda på vad vi ska öva på till det kommande provet som är vecka 8. Hoppas verkligen att jag klarar provet, jag ska börja öva redan nu så att det verkligen sätter sig. Provet kommer handla om hjärnan och olika lober i hjärnan, det är ingenting som intresserar mig så mkt så därför känner jag att det kommer att bli tuffare att lära sig just detta!

Vid sex tiden var jag äntligen hemma hos mina älsklingar, saknar dem varenda sekund när jag är iväg! Gabriel, Kosmos, Zeke och Vanja is the best! Jag älskar er över allt annat mina underbaringar!

Beställt lite nyttigheter!


Nya Radhus/lägenheten!


Uterummet!

Del av vardagsrummet!

Halvfärdigt gästrum (kina)!

Datarum del 1

Datarum del 2


Jag trivs verkligen helt otroligt bra i vårat nya place, kunde inte varit bättre!
(Fler bilder kommer framöver)