Cykelkorg!



Nu har jag beställt en cykelkorg för djur till min cykel som jag ska börja använda mycket i vår. Så perfekt, nu kan jag ha med mig Kingston överallt när jag ska iväg någonstans :) Han kommer älska den!

Idag badade vi våran lilla älskling så nu är han så mjuk och go i pälsen. Han tyckte det var ganska okej och bada men hårföningen efteråt tyckte han däremot mindre om.

Vanja har börjat gapskrika igen så nu måste jag snart beställa en tid för kastering till min lilla gumma.

I mars ska jag och Kingston, Frida och Embla gå på valpskola och det ska bli så himla roligt. Hoppas att han kommer tycka att det är kul och att han lär sig riktigt mycket. I sommar ska jag bygga en agility bana på våran baksida och träna med honom så att han blir riktigt duktig. Och om han tycker det är kul så ska vi nog åka och tävla också :)

Cykelkorgen finns att köpa här!

Till Mormor!


600 Laxfilé!

600
g färsk laxfilé

Överbakning
2 2 dl riven Västerbottenost
1.5 1.5 dl hackade räkor från burk i lake
1 1 dl cremé fraiche
0.5 0.5 dl hackad dill
0.5 0.5 dl hackad gräslök
100 100 g färdig skagenröra på burk
25 25 g röd stenbitsrom
salt och peppar

Citronaioli
1.5 1.5 dl majonnäs
1.5 1.5 dl matlagningsyoghurt
2 2 st vitlöksklyftor
0.5 0.5 st pressad citron
1 1 krm fiskkrydda
salt och peppar

Tillbehör
1 1 knippe dill
1 1 paket frusen sparris
1 1 paket bacon
16 16 st färskpotatisar

Gör så här

1. Dela laxen i 4 st bitar placera dem på ett ugnsfast fat salta lätt, rör ihop rivna osten och alla övriga ingredienser till överbakningen, bred på fyllningen på laxfiléerna och baka på 200 gradader i ugn till 55 grader innertemp i laxen.

2. Rör under tiden ihop citronaiolins ingredienser pressa i vitlöken smaka av med salt och peppar.

3. Koka sparrisen lätt enligt anvisningar på paketet, ta upp ur vattnet linda 2skivor bacon runt 2st sparrisar stek i stekpanna.

4. Servera med dillkokt färskpotatis.

14 Januari!


Nyinköpt från jotex.se:


Igår beställde jag lite nya gardiner, riktigt snygga. Min nya dator är toppen! Snygg, bra, liten och söt :) I övrigt jobbar jag och står i så har inte mycket tid över för att sitta framför datorn då jag hellre spenderar den tiden på min underbara familj/vänner. Igår var Frida här och då gjorde vi en liten beställning på hundsaker. Jag köpte en röd sele till Kingston med fack på ryggen, ett halsband, tandkräm/tandborste, godis och lite tuggben.

Igår plockade vi ihop alla julsakerna och strök och hängde upp gardiner + fixade i lägenheten. De svart/vita gardinerna ovan ska hänga i sovrummet då vårat överkast + prydnadskuddarna är svart/vita. Och panelgardinerna ska hänga i köket!

I helgen är jag ledig så på söndag kommer mamma hit på besök och kanske mormor och pappa! Då ska jag bjuda på mat och dessert och sen även passa på och åka och storhandla på ljunkan!


Tjingeling!

♥ Min nya fina ♥



Jag beställde även två söta väskor att ha den i:

Nyårsafton!




UNDERBAR KVÄLL MED DE BÄSTA!