14 Mars!


Dagens middag: Bakad potatis, skinkschnitzel, räkröra och sallad med italiensk salladskrydda!




Idag har jag haft en till ledig och helt underbar dag!

Dagen har bestått av:
  • Frukost
  • Tvättat kläder + hängt upp
  • Plockat upp en kartong med köksgrejer som var kvar sen flytten
  • Spelat UNO, och jag vann :)
  • Spelat Yaty, och jag vann igen :)
  • Diskat bäbisarnas matskålar
  • Städat i lilla badrummet
  • Lagat mkt god middag tillsammans med min underbara!
  • Slängt massa skräp i soprummet
  • Varit och hälsat på Frida en stund
  • Myst med mina underbara familjemedlemmar
Nu ikväll ska vi  ta ett varmt och mysigt bad i massa skum och efter det ska vi krypa ner i sängen och kolla på någon bra film (förhoppingsvis bra).

Tjingeling!

13 Mars!




Detta är min första lediga dag sen den 14:e februari och jag har verkligen njutigt av varenda sekund :) Det är jag verkligen värd efter praktik, jobb, skola och kontaktmannaskap konstant i 3 1/2 vecka! Det är därför jag ej har hunnit uppdatera så mkt det senaste!

Idag på morgonen var Frida, Andreas och Leja här och drack kaffe och det var mkt trevligt och skojigt som alltid!

Sen kom mamma och mormor hit. Vi var först på Ryfors och handlade massa påskgodis och sen åkte vi och köpte fika på Landhs. Sen åkte vi upp till oss och fikade och fixade lite. Mormor hjälpte tex mig att stryka gardiner och det är så skönt att bara ibland titta när andra jobbar hihi! De söta tygblommorna och krukorna fick vi av mamma och mormor, tack!

Ikväll ska vi till Frida och Andreas och kolla på melodifestivalen, mysigt! Jag hoppas att Darin eller Saade vinner. De är helt klart bäst av dem som gick till final. Fast av alla som var med så tycker jag att Neo var bäst och det var mkt konstigt att han inte gick till final!

2 Mars!


Just nu sitter jag i skolan och har datorkunskap, boring! Vi arbetar just nu i Word och det är ju lätt som en plätt. Idag på morgon slumrade jag nog till en stund på lektionen för det blev inte så många timmars sömn inatt p.g.a att jag var tvugen och sitta uppe och göra färdigt läkemedelspappret tills idag. Jag börjar verkligen bli helt slut i både huvudet och kroppen av jobb, praktik, kontaktmannaskap och skola. It´s too much helt enkelt! Men men det får ju gå bra ändå helt enkelt. Det är verkligen superkul att jobba, praktisera, vara kontaktperson och gå i skolan men inte allt på samma gång! Nästa gång jag är ledig en hel dag är lördag nästa vecka, det är ju en evighet dit!

Jag saknar min älskling jättemkt, ikväll blir det massa myspys! Åhh vad jag längtar <3
Gabriel är bäst!

Jag vill hem, fem timmar kvar tills man är innanför dörren hemma :(

1 Mars!


Idag vaknade jag vid 10.00 av att Vanja hoppade upp och la sig hos mig i sängen och gosade. Sedan kom Kosmos och Zeke och la sig på mig och myspyste. De är så mysiga alla tre att man bara smälter :) LOVE!

Gabriel började sin praktik i Habo idag och det känns verkligen jätte tomt här hemma när han är iväg :( Saknar honom jättemkt! Vill att han ska komma hem NU! (Du är mitt allt honey).

Frida kom förbi strax efter 10.00 och drack kaffe och sen satt vi och kikade runt lite på internet. Snart kommer våran hyservärd Christer och fixar i köket.

Nu ska jag snart börja kolla på morgondagens läxa som består av en läkemedelslista. Det jag har i uppgift är att kolla verkningssätt och biverningar av olika läkemedel som är vanligt att äldre personer tar.

Klockan 15.30 - 20.30 ska jag praktisera och jag trivs verkligen riktigt bra i Mullsjö hemsjukvård, de är så goá allesammans! Skönt det för bland det värsta som finns är att inte trivas på sin praktik och jag har många gånger fått stå ut fast att jag har kännt att det verkligen inte har varit min grej!