31 Augusti!


Idag gick vi inte upp förrens klockan var närmare tre på eftermiddagen. När man har sovit så länge känner man sig rätt så seg när man väl kommer upp. Jag började dagen med att laga kyckling curry gryta, smaskigt! Sen på kvällen var vi uppe hos Gabriels mormor och morfar och fikade, pratade och hade det trevligt! Dom är super-gulliga! När vi kom hem spelade vi massa omgångar UNO och jag vann!

"Sommaren med Göran" som vi såg på bio igår med Frida & Andreas var riktigt bra. Jag ger den 8/10 i betyg!

Planerna för veckan ser hitills ut såhär:

Tisdag: Åka till Jönköping
Torsdag: Adelövs Marknad
Lördag: Jobba 07.00-21.00

Onsdag, Fredag & Söndag: ?

Gitarr!


 

Imorgon bär det av in till Jönköping för vi ska nämligen köpa en gitarr!

Nu gäller det bara att lära sig spela på den också!

Jag ska även beställa två böcker från adlibris som heter

"100 lätta låtar gitarr 1" och "100 lätta låtar gitarr 2".

 

Sen ska det nog gå vägen...

 

30 Augusti!


Nu är helgens jobbdagar över. Jag har jobbat med underbara Camilla och det är alltid lika kul. Igår var det meningen att vi skulle åka på bio med Frida och Andreas men alla platser var slut på både "Sommaren med Göran" och "Beck". Så istället blev det att vi fyra beställde mat prån Karls krog, jag tog en plankstek och den var himmelskt god! Det är alltid lika trevligt/roligt att vara med Frida och Anderas! Sedan hyrde vi en film på konsum som vi såg på uppe hos dem. Den hette "Kenny starfighter" och den var väl igen höjdare precis. Det var inte min typ av film men den var lite rolig till och från. Vi lånade lite filmer av dem och på kvällen/natten när vi kom hem kollade vi på "Som man bäddar..." Den var riktigt bra och jag ger den 8/10 i betyg!

Det blir istället att vi ska åka på "Sommaren med Göran" idag och nu har vi bokat biljetter!

27 Augusti


Vecka 35!

Måndag - Då åkte jag och min älskling till Jönköping på eftermiddagen. Vi åt på Max, handlade på ica maxi och öb. Efter det åkte vi en sväng till Vicky och Micke. Det var trevligt, jag och Vicky kollade på "how i met your moter", "two and a half men" och "extreme home makeover" och grabbarna satt och kollade på datorn.

Tisdag -  Jag åkte till skolan 08.00 och var hemma igen vid ca 12.00. Jag letade upp alla svar i "lindrande vård" så jag fick lite gjort och sen var det kul att träffa sötnosarna Sandra och Sofia G! Klockan 14.45 gick vi ner till veterinären Klaus och vaccinerade Vanja, så om tre veckor ska hon ha sin andra vaccination. På kvällen åkte vi upp till Frida och Andreas. Vi hade med oss kex, vitlökssmör, riskakor, vin, öl, cider, glass och alkoholfritt vin till Frida som är gravid och till Gabriel som skulle köra hem. Det var super trevligt. På lördag ska vi fyra åka in till Jönköping och gå på bio.

Onsdag - Mysdag! Vi kröp ner i sängen och kollade på två filmer:  "Förbjuden förälskelse i revulotionens tid" och "Prinsess of thives". Kvällen bestod av att vi spelade super mario på datorn, jag hade nästan glömt bort hur underbart roligt det är att spela spel!

Torsdag(idag) - 27 = lön och det är alltid välkommet :) Idag tog vi en lång och skön sovmorgon. Sedan spelade vi lite super mario. Vi beställde hem ett par glasögon till Gabriel i förrgår och de anlände i brevlådan idag och de var supersnygga. Han är så sexig i glasögon min prins ;) Vi fick även hem kattlådan och matskålarna i rosa som jag hade beställt för någon vecka sedan, äntligen! Vi tog sedan mopeden i till jönköping och åkte förbi öb och handlade lite. Klockan 18.20 gick vi på bio och såg filmen "The proposal" med Sandra Bullock. Shiit vad bra den var, jag ger den 9 1/2-10/10. Den var rolig, romantisk och helt underbar. Den rekommenderar jag starkt!

Fredag & Lördag - Jobba 15.00-21.00 och 07.00-17.00

Söndag - Plugga och vara med mina älsklingar!

20 Augusti!


Idag böjade Gabriel skolan, det känndes så ensamt att vakna upp utan honom brevid min sida. Men sen kom Kosmos, Zeke och Vanja upp i sängen och myste lite med mig och då känndes det lite bättre iaf!

Nu ikväll har vi varit hos Frida och Andreas, det var jätte trevligt. Deras nya lägenhet var superfin :) Imorgon ska vi ringa och göra en intresseanmälan på ett radhus uppe på stallgatan också.

Nu blir det jobb hela helgen framöver...Tjingeling nu ska vi se på film!

18 Augusti!


Idag har jag hunnit med mkt. Vaknade runt 11.00 och åkte upp till Annika för att be om hjälp med att få ett tjänstgöringsintyg, det skulle komma på posten om någon dag. Jag behöver nämligen det när jag söker in till utbildningen i Skövde. Sedan kollade jag på tre avsnitt av "how i met your mother". Sedan lagade jag köttfärsrisotto och det blev smaskens. Sen tog vi en liten tripp ut i skogen och plockade kantareller och äpplen! När vi kom hem ränsade vi kantarellerna och förvällde dem. Sedan var det dax att börja tvätta. Efter det tog vi en sväng upp till Gabriels mormor och morfar och plockade krusbär som vi gjorde paj på när vi kom hem igen och de som blev över frös vi in. Vi ska åka dit en sväng imorgon igen och plocka fler. Sedan har jag även finslipat på mina sommar kurser och skickat in (Handledning + Människan socialt och kulturellt).

Imorgon ska jag göra färdigt ett arbete i Social omsorg tänkte jag. Jag ska verkligen inte göra som alla andra gånger och spara allt till någon dag innan så att man får stressa gärnet. Nej nu ska jag försöka göra lite varje dag förutom de dagarna då jag jobbar. Nu bakar Gabriel bröd, han är så duktig min älskling :)

Jag älskar min familj mest av allt <3 Love, love, love!

17 Augusti!


Zeke!

Zeke, Kosmos & Vanja!


Idag var jag i skolan för första gången efter sommarlovet! Jag fick inte mkt gjort direkt, tycker det är lättare att plugga på kvällen. Sedan åkte jag, Sandra och Sofia och fikade innan det bar iväg hemåt igen, det var jättetrevligt! Vi bestämmde att vi ska åka till skolan på måndagar, det låter precis lagom att vara i skolan en dag i veckan.

I helgen ska jag jobba! Fredag 16.00-21.30, lördag 07.00-21.00, söndag 11.30-21.30. Så nu ska jag passa på att njuta av ledigheten fram tills på fredag med min underbara darling <3

Nu har jag precis ränsat kantarellerna vi plockade igår och Gabriel bakar bröd, det luktar ljuvligt här hemma! Imorgon ska jag gå upp tidigt för jag måste ringa och beställa en vaccinationstid åt lilla Vanja! Nu ikväll ska jag fylla i ansökningspappret om KY-utbildningen i Skövde och efter det måste jag skriva lite på mina skol-arbeten. Och efter det ska jag och min älskling kolla på några avsnitt av "how i met your mother". Man blir besatt av den underbara serien. Tur att jag är ledig imorgon för detta kommer bli en lång natt!

16 Augusti!


Dagen började med att jag steg upp vid 06.15, slängde på mig kläderna och åkte till jobbet. När jag slutade vid klockan fem åkte jag och Gabriel ut och plockade kantareller. Vi hittade som vanligt en hel del! Gabriel hittade en skiit stor! Sedan åkte vi en sväng till konsum och handlade ingredienser till "spagetti alla carbonara". Nu har vi precis duschat och ska strax krypa till kojs eftersom jag ska till skolan tidigt imorgon! Ska bli kul att träffa de underbara flickorna imorgon igen, (Sandra, Sofia, Sofia, Carina mfl.)

Igår var vi förresten på Mullsjö marknad. Jag fick ett fint halsband av min underbara prins!  På kvällen kom Micke och Vicky ut och hälsade på oss. Gabriel hade bakat en marängrulltårta som vi bjöd på och undertiden han bakade den gjorde jag daim/marshmallows glass! Efter fikat åkte vi fyra ut i skogen och plockade svamp. Det blev mörkt fort, sen började ösregna, ett tag var vi vilsna + att vi blev dygnsura! Men ändå hade vi det skojigt :)

12 Augusti 2009!


Idag har jag jobbat 07.00-13.30. När jag kom hem från jobbet kollade jag och min älskling på några avsnitt av "how i met your mother". Sedan ringde mamma och Eline och frågade om de kunde komma hit och låna våran skrivare och det gjorde dom. Jag bakade en blåbärskaka som vi fikade med, den blev god!

Igår var vi inne i stan och kastrerade Zeke. Under tiden han var på djursjukhuset gick jag, min älskling och mamma och shoppade. Vi köpte nya gardiner, leksaker till bäbisarna, två coola skärbrädor, en ugnsform, en lampa, två krukor, ljuslycktor och serien "queer as folk". Sedan hämtade vi lillgubben och åkte hemåt. När vi kom hem stängde vi in oss med Zeke i sovrummet så att inte Kosmos och Vanja skulle börja busa med honom. Vi kollade på några avsnitt av "how i met your mother" och sen var det dags att sova!

I förra veckan var vi ute i Körlingared och träffade tjejen jag är kontaktperson åt + hennes mamma och pappa. Vi hade jätte trevligt! Vi fiskade, fikade och på hemvägen plockade vi en tredjedels ica kasse kantareller :)

Sötnosarna!


Vanja!

Zeke & Vanja!

Jag & Kosmos!

Jag & Min lilla älskling Kosmos!

6 Augusti!




Idag har jag jobbat 8.00-14.15. Efter jobbet kollade jag och min älskling på några avsnitt av "how i met your mother". Vi har redan sett alla avsnitt av säsong 1 på bara några dagar och nu är vi inne på säsong 2. Det är verkligen super bra! Sedan somnade jag visst en stund, men när jag vaknade till bestämde vi oss för att åka till skogen och plocka blåbär och se om vi kanske kunde hitta lite kantareller. Blåbär fanns det gott om och vi plockade ca 1 1/2 liter. Vi hittade även ett bra kantarell ställe och samanlagt blev det ca 5 liter, inte illa :)