Update!

I  tisdags den 16/10 var vi på BVC och vägde och mätte Ebba. Ebbas vikt so far:
  • Födsel: 3375 g, 49 cm lång, huvud 33 cm
  • 1 månad: 4150 g, 55,7 cm lång, huvud 37,2 cm
  • 2 månader: 4890 g, 58,5 cm lång, huvud 38,7 cm
  • 3 månader: 5665 g, 62,1 cm lång, huvud 40 cm
  • 4 månader: 6310 g, 64,1 cm lång, huvud 41,6 cm
  • 5 månader: 6900 g, 65,3 cm lång, huvud 42,6 cm
Hon fick även sin 5-månadersvaccination och hon blev lika ledsen som sist :( Usch det riktig skär i mammahjärtat när hon blir så ledsen men som tur var gick det snabbt över och denna gången fick hon ingen feber, skönt :) Efter BVC besöket gick Gabriel hem och sov eftersom han hade jobbat natt, fast han bara hade sovit drygt 1,5 h så vill han inte missa ett endaste besök :) Världens bästa pappa! Jag och Ebba tog tåget in till Jönköping och träffade Viktoria. Vi gick i affärer och käkade på Mc Donalds, det var längesen. Sen mötte vi upp Camilla och åkte hem till Viktoria :) Supertrevlig dag med fin fina tjejer och deras goá magar!
 
I onsdags den 17/10 var det dags för föräldragrupp nummer 2. Då talades det om föräldraskap, de hade mycket intressanta exempel på hur folk uppfostrade sina barn på både gott och ont. Det viktigaste i barnuppfostran som de verkligen ville förtydliga var att uppmuntra och berömma barnet. Jag har ju läst barn och fritid i tre år på gymnasiet så det var lite repetition för min del! Nästa gång ska vi prata om olycksfall och förskola, det sistnämda är ju mindre intressant för våran del men det kan vara intressant och höra hur de andra föräldrarna tänker om det :). Flickorna hade växt som bara den, så söta så.
 
Igår la vi om veckoschemat lite eftersom vi väntade besök idag. Vi har alltid (stor)städ-fredag/taco-fredag här i vår familj men vi fick ta storstädningen igår istället och taco blir det på söndag, även kallat slappar-mys-film-söndag :).
 
Idag har Linda, Alexander, och söta barnen Lucas och Linux varit här och hälsat på. Det kändes precis som förr i tiden fast 3 barn senare, mycket trevligt :) Ebba tyckte att Lucas var jättespännande när han sprang runt och busade. Hon fick jättefina klänningar och en haklapp i fina färger, TACK! Vi får träffas snart igen!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback