Ullared!


Igår drog jag, My love, Frida och Andreas till Ullared. Det var verkligen underbart roligt/skojigt och måste göras om snart igen! Jag köpte klänningar, koftor, strumpor, nattlinne, lampor, statyer, godis till bäbisarna, väska, ryggsäck, en dansande katt, tavlor, plunta, två par skor och Gabriel köpte kläder, sladdar, verktygsset, grenuttag, lampa, krukor, plastväxter, staty m.m. Sen åt vi på Burger King, smaskens :)

Mkt underbar resa och sällskapet det kunde inte ha varit bättre :) Underbarisar är vad ni är !

Överkast!


Vem har just beställt världens snyggaste överkast? JAG!

Mkt underbar kväll!




Igår flyttade vi upp till Stallgatan och nu har vi världens bästa grannar, dvs Frida, Andreas och Leja! Det var jobbigt att flytta men vi fick faktiskt iordning i princip allting och det känns så skönt!

På kvällen hade vi party med girlsen Frida och Malin. Vi käkade tacos och drack vin och cider. En supermysig/kul och underbar kväll som måste göras om framöver! Jag älskar er tjejer!

Idag har jag och min älskling fixat iordning det sista och nu ikväll ska vi måla om i ett av de små rummen, det kommer bli så sjukt snyggt när allt är färdigt. Det känns toppen! Jag älskar dig Gabriel av hela mitt hjärta! Du och jag föralltid darling <3

Utmaning!



FEM DÅLIGA VANOR
1. Jag är alltid ute i alldeles för god tid
2. Jag dömmer folk väldigt snabbt utan att ens ge dem en chans
3. Jag är kanske lite för pedantisk, det tar mkt av min energi
4. Jag väntar alltid till sista minuten med mina skolarbeten, men det måste det bli ändring på!
5. Jag är uppe för länge på nätterna

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Mysa med min underbara Gabriel och bäbisarna
2. Umgås med Frida och Andreas med familj
3. Shoppa
4. Pyssla i hemmet
5. Jobba

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. En äkta päls
2. Byxor som går upp över midjan
3. Kängor
4. Jeansjacka
5. T-skirt

FEM FAVORITSAKER
1. Kökslampan, kronan
2. Mina buddha och afrikanska figurer
3. Min hjärtskål som jag har fått av Gabriel
4. Alla mina sol/glasögon
5. Den stora tavlan i vardagsrummet

Jag utmanar: Frida, Vicky, Jannike och Josefine

Stämmer verkligen!


Nu är testet slut! Du deltar härmed i tävlingen och har därmed chans att vinna en årsförbrukning av kattmat!

Dina svar i testet visar på att du är den
kärleksfulla kattägaren

Du är en person som älskar din katt överallt annat på jorden och den är självklart en stor viktig del av ditt liv.

Det finns inga stängda dörrar för din katt i ert hem utan den får göra lite som den vill - men så är den ju också ett väldigt trevligt sällskap! T ex. älskar den att ligga och spinna brevid dig i soffan och hälsar dig oftast välkommen hem med ett mjau.

Du tycker att din katt förtjänar det bästa i världen och du ser till att den har det bra både vad gäller kost och komfort. Du ger katten massor av uppmärksamhet och ser till att leka mycket med den och lära den nya saker.

Det är tydligt att du och din katt är bästa vänner och det är svårt att hitta en bättre ägare än dig!

19 Januari!


Idag bar det av till Skövde vid 06.46 och jag började skolan vid 08.30. Skoldagen började med introduktion och sedan resten av dagen hade vi datorkunskap/kvalitetsarbete. På lunchrasten va jag och en mkt trevlig tjej och käkade på mcdonalds och det var smaskigt.

Nu ikväll har jag och Gabriel fått nyckeln till vårat radhus så vi har varit och börjat skruva ihop ett datorbord, hängt upp en hylla och fixat ben till gästsängen. Mer kunde vi inte göra idag för det lät som in i sjutton så vi var rädda att någon skulle banka på dörren och fråga vad vi höll på med egentligen! (22.30) Imorgon ska Malin hjälpa oss och köra lite kartonger och så, jag längtar längtar längtar verkligen tills imorgon. Jag vill att allt ska bli färdigt NU!

Natti natti alla goá!

Min första uppg i Ky-Demens


Presentation av: Madeleine Holm 23 år

- Bor i Mullsjö tillsammans med min sambo Gabriel och våra katter Kosmos, Zeke och Vanja!

Jag utbildade mig år 2003-2006 i Jönköping och då jag gick barn och fritidsprogramet med inriktning pedagogisk och social verksamhet. Det resulterade i att jag fick jobb på ett nattdagis i Gränna och där arbetade jag sedan under ett års tid med tre underbara tjejer som jag tog hand om. Jag fick därefter jobb som kontaktperson åt en tjej med funktionsnedsättningar. Vi träffas en dag i veckan och hittar på olika skojigheter/aktiviteter. Jag arbetade då även som timvikarie på ett äldreboende men fick strax därpå ett jobberbjudande om att börja arbeta som personlig assistent. Jag jobbade sedan som personlig assistent hos två olika brukare. Höstterminen 2008 började jag min utbildning på komvux i Habo där jag läste till undersköterska och min första praktik gjorde jag på ett  demensboende i Mullsjö och där har jag jobbat som timvikarie sen dess. Det finns inget bättre ställe att jobba på för där är det totalt underbart.

Mitt mål med denna KY-distansutbildningen är att jag ska få mycket god kunskap inom demenssjukdomar och utvecklas i min yrkesroll som undersköterska.

 

18 Januari!


Vilken LÅNG dag det ha varit idag! Jag började skolan 10.00 och åkte hemifrån vid 08.04. När jag anlände i Skövde och skulle gå till skolan hittade jag inte dit + att jag gick helt knasigt fel två ggr så tillslut fick jag fråga mig fram för att komma rätt. Dagen bestod mestadels av introduktion, rundvandring och mkt papper. Imorgon ska vi skriva en presentation om oss själva som jag sitter och klurar på redan nu, det är inga lätta frågor kan jag lova. På lunch rasten gick jag in på indiska och shit vad mkt fina saker det fanns, det känndes som jag var i himmelriket. Jag köpte iallafall en supercool stor buddhastaty och imorgon ska jag köpa tre till som vi ska få av mamma, pappa, mormor och morfar i inflyttningspresent :) Jag längtar redan! KY-utbildningen verkar i övrigt vara en intressant och bra utbildning. De flesta i klassen var 45- 50+ och sen var det två tjejer som jag tror var i min ålder. Det finns en dam som jag stör ihjäl mig på men sådana människor finns det ju lite här och var!

Och det värsta av allt var att på tåget hem satt det två galna barn som sjöng och gapade/skrek och jag var så trött att jag råkade somna + att jag ville slippa höra dem och när jag vaknade till hörde jag att det ropade upp i högtalarna HABO, HABO nästa. Neeeej, jag hade missat att gå av i Mullsjö så var tvungen att gå av i Bankeryd och vänta på tåget tillbaka till Mullsjö. Som sagt dettta var en väldigt LÅNG dag.

Nu har jag och mitt hjärta varit och handlat på ica och hämtat ut ett paket från jotex som innehöll: gardiner till uterummet, ett tavla, två dukar och en väggdekoration med texten "fånga dagen". Det är så skönt att vara hemma igen men i övrigt är Skövde en underbar stad med allt för många bra butiker, det gäller att hålla i plånboken, hehe!

Jag älskar min familj mest av allt, dem är Bäst bäst bäst! <3

17 Januari!




Idag har vi tvättat igen, packat ner grejer i kartongen och fixat och donat! Det ska bli så underbart att flytta :)

Imorgon börjar skolan, jobbigt men spännande :) Jag tror/vet att utbildningen kommer passa mig alldeles perfekt!

Roligt värre!


http://www.felsms.com/
Bästa och pinsammaste sidan jag sett på länge :)
Jag satt i ca 4 timmar igår som fastklistrad!

Taco´s!


Zeke!




Zeke vill in i godisskåpet men när inte det gick blev han arg och drog därifrån :) Haha!

16 Januari!



Min kuling ;)

Zeke, Kosmos & Vanja!

Vanja


Bilder från igår + idag!

Idag har jag tvättat, tvättat och åter igen tvättat. Det känns som att det aldrig tar slut! Jag började vid 13.00 och håller fortfarande på och nu är klockan 22.30, pust! Snart ska jag och min darling käka tacos och inatt ska vi nog krypa ner i sängen och kika på en film :) Mys!

15 Januari!


Into the blue

Tillfällig fru sökes


Into the blue - Mycket bra film! Betyg 8/10
Tillfällig fru sökes - Konstig film men var stundtals väldigt rolig! Betyg 5/10

Nu ska jag snart gå och jobba (16.00-21.30) och efter det ska vi hem till Frida och Andreas :)

Presentmarknaden!


Lyckoelefant 79:-


Pizzaset 179:-

Romantic Heart 129:-

Vinställ med glas 399:-

Aromalampa - Elefanter 179:-


Klicka här för att komma till sidan!