Helgen som varit..


Vilken mysig helg vi har haft, jag och min familj ❤ Vi har myst, ätit gott och planerat och fixat inför kommande namnkalas och 25:års kalas. Fixat tavla, dikter och planerat tårtor. På tisdag kommer Viktoria som är vår namngivare och då ska vi fixa med det sista :) Nu ikväll har vi även skickat efter över 150 bilder på Ebba. Och även skickat efter julklappar till lilla hjärtat, det gäller att vara ute i god tid ;)

Ett ord: KÄRLEK ❤


Zeke testar Ebbas tvättkorg :)


Våran underbara älskling ❤


Ebbas nyinköpta fina höstkläder


Underbar dag i Älmhult :)


Med superhärliga tjejer, goá bäbisar, fint väder, shopping och god mat. Kunde inte bli bättre :D
Tack Josefin och Dagne :) Det får vi göra om snart igen!

Sitta med mamma och pappa vid frukostbordet är skoj :)


Mycket planer framöver..


I måndags var jag och Frida och våra underbara sötnosar i den nybyggda lekparken. De hade en superbra gunga som även vuxna kunde gunga i så stort plus för den :) Dit blir det att gå fler gånger och då får vi inte glömma kaffet Frida ;)
 
Igår tog vi det lugnt och fixade med våra fotoalbum, herregud vad kort vi har framkallat och snart är det dags att beställa hem ännu fler. Jag och Gabriel älskar verkligen att fota och föreviga alla underbara stunder ihop med vår lilla älskling och det är så kul att kolla i fotomapparna på alla kort vi har tagit hittills :)
 
Idag har jag och Ebba varit och fikat (nyttighetsfikat) hos min fina arbetskamrat Camilla, så skönt att hon bor så nära oss då det öste ner när vi gav oss ut. Det var mycket trevligt :) Ikväll har jag och min andra hälft myst ner oss i soffan och kollat på bonde söker fru och sons of anarchy. Efter det badade Ebba och G och sedan la vi oss i sängen och gosade med lillan innan det var dax för honom att dra till jobbet. Tiden går så fort när man har roligt.
 
Inbokat framöver:
Imorgon: Eline och Fredrik kommer hem till oss :)
Fredag: Alexandra kommer hem till oss + att vi ska fota :)
Lördag: Mamma kommer hem till oss :)
Söndag: Myspysdag med min älskade familj <3
 
Någon dag framöver: Träffa mammagruppen för shopping
Någon dag framöver: Träffa Viktoria/Camilla
Någon dag framöver: Träffa Viktoria/Eline/Emma
 
14 oktober: Namnkalas för världens bästa Ebba <3
16 oktober: BVC - vägning och mätning
20 oktober: 25:års kalas :D
 
I höst/jul: Semestertripp

Mina underbara älsklingar <3


Mycket sådan mat framöver :)


16 september


Idag är det 4:e dagen sockerfritt och igår började jag mitt nyttiga liv för att få bort de sista graviditetskilorna. Blev tipsad om en superbra kaloriräknar-app som heter "ShapeUp" + att jag och Alexandra kanske ska börja träna några dagar i veckan. Enligt mat dagboken man får fylla i ska jag ha nått mitt mål på en 15 veckors period :)
 
Idag har vi varit och lånat Jennys foto studio för att ta kort på våran lilla prinsessa. Och ikväll fick hon smaka på sin första smaksensation som blev ett fingerslick tzatsiki och hör och häpna hon gillade det ;) Imorgon ska hon även få testa en majskrok.
 
Igår var jag, Gabriel och Ebba och fikade/firade söta Leja som redan hunnit bli hela 3 år gammal :D Hon är verkligen en superhärlig tjej och får en alltid att skratta. Och Ebba älskar verkligen när hon busar och sjunger för henne.
 
Underbar helg som vanligt med min familj och bästa vänner <3

Studio bilder 16 september


Idag blir Ebba 4 månader gammal





BVC idag!


  • Födsel: 3375 g, 49 cm lång, huvud 33 cm
  • 1 månad: 4150 g, 55,7 cm lång, huvud 37,2 cm
  • 2 månader: 4890 g, 58,5 cm lång, huvud 38,7 cm
  • 3 månader: 5665 g, 62,1 cm lång, huvud 40 cm
  • 4 månader: 6310 g, 64,1 cm lång, huvud 41,6 cm
Idag har jag och Gabriel börjat skriva och klistra in bilder i Ebbas egna bok, och gud vad mysigt det är att tänka tillbaka fyra månader bak i tiden och fram tills idag. Vad mycket som har hänt under denna korta tiden, våran lilla älskling är den finaste som finns <3

Lilla gumman äter rån