Tidaholm


Snart drar jag och Malin till Tidaholm,
men först "Våra Bästa År"

Trädgårdsmöbler!



De här trädgårdsmöblerna + dynorna ska vi köpa till sommaren och ha på våran baksida!
Det kommer bli riktigt nice!

Kosmos!




Idag fyller lilla kosse 3 år. Tänk att jag har haft honom i nästan 3 år, det känns som att det alltid har varit han och jag. Vi har legat och myst i soffan och för en stund sedan fick han sin favoritmat "tonfisk" och en godisstång! Han blev över lycklig min lilla älskling! Jag älskar dig gubben, tack för att du bidrar till att jag är världens lyckligaste <3

13/5-2010


Nyklippt


Idag har mamma och pappa varit på besök :) Pappa blev klippt av sin favorit frisör, dvs MIG! Det blev jättesnyggt som vanligt. Med sig till oss hade de även en rabarberbuske, så nu i sommar kommer det bakas många raberberpajer, göras rabarberglass och rabarberkräm med kaffegrädde (som är bland det godaste som finns). Idag fick jag hem min efterlängtade leg exerciser och mina hantlar på 1, 2 och 3 kg. Nu väntar jag bara på mina träningsgrejer från halens sen är allt fulländat!

Min mamma och pappa är de bästa föräldrarna man kan önska sig!

Nu ska jag och mitt hjärta krypa ner och kolla på en film som heter "the perfect man".

11/5-2010


Datarummet!


Nya snygga/coola gardiner!

Vanja!


Vanja på sin 1:års dag!

Tacos!


Dagens kvällsmat: Tacos!

Tack för maten älskling, det var ljuvligt!

Trollsjön!


Gabriels första fisk!

Jakt på fisk nummer två!

Gabriels andra fisk!


Idag när vi hade vaknat bar det av till trollsjön för att testa fiskelyckan. Gabriel sa lite på skoj att "inom loppet av tio minuter har jag fått en fisk". Och vips så hade han fisk på kroken efter en kort stund. Fisk nummer två kom efter ytterligare tio minuter men den släppte han i igen. Sen tog det ca en timme innan han fick en igen som han drog upp. Vi grillade fiskarna, friterade klyftpotatis och till det hade vi tomat och hollandaisesås/tzatsikisås. Vi bjöd våra bästisar Frida och Andreas på maten och de tyckte att det var smaskigt och vi likaså!

Jag ska också köpa mig ett flugfiskespö till sommaren + ett rosa haspelset med en rosa box.

(Bild nummer: 1 är så jävla söt) Hihi!

Ödlorna!


Dante!

Aurora!

Filmtajm!


Nu har vi precis ätit mumsig mat som min älskling har lagat bestående av fisk, klyftpotatis och hollandaisesås med citronsmak. Det va himmelskt gott! Han är bäst på ALLT mitt hjärta! Jag älskar dig gubben min <3

Snart ska vi krypa ner under filtar i soffan och kolla på tv 4+:s film 28 dagar med Sandra Bullock, hon är grym!

Inredning!




Den här tavlan och väggklockan ska inom kort smycka våra väggar, skitcoola!

Nytt projekt!




Nu har vi bestämt oss för att göra om mitt kinarum. Vi ska måla väggarna vita, köpa de två vita garderoberna på bilderna ovan, hänga upp svarta hyllor som mina elefanter och afrikanska figurer ska stå på. I garderoberna ska jag ha mina sommarkläder, alla väskor, solglasögon m.m. Gästsängen ska stå kvar iaf man får oväntat besök!

Det kommer att bli supernajs :)

Stan!


Gårdagen bestod först av jobb, jag älskar verkligen mitt jobb! När jag hade slutat tog jag och min andra hälft mopeden in till stan för att träffa morsan och gå i butiker. Vi svängde först förbi netto och köpte supergoda jordnöts/choklad kakor. Sen bar det av till rusta där jag köpte en leg exerciser. På hm köpte jag två tunikor, den ena i leopard mönster och den andra i ko mönster och två toppar och en väska.

Min sommargarderob består av: jeansklänningar, mkt randigt, vitt, korall, leopard och komönstrat. Lovlie!

Sen köpte jag ett par snygga rosa/vita hörlurar, en mobilväska, en fräck kasse, en randig tunika, stekpannor! Det är alltid lika roligt att shoppa, bland det bästa som finns :) Lägger upp bilder senare på mina finfina inköp!

Träning!


Sommarens träning kommer att bestå av:
  • Gymset Challange 395:- från Halens
  • Yoga set 349:- från Halens
  • Leg exerciser 399:- från Rusta